tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Häät

Menimme rakkaan mieheni kanssa kesällä naimisiin. Häät olivat oikein onnistuneet. Päivä oli kaunis ja aurinkoinen ja lähes kaikki onnistui suunnitelmien mukaan.

Käsityöihmisenä halusin tehdä mahdollisimman paljon itse. Suunnittelin ja ompelin itse pukuni ja tein tietysti itse koruni. Korukuvat ovat minun ottamiani (kuten näkyy), ja pukukuvat ovat hovikuvaajamme Suovaaran Pekan ottamia.



Innokkaana huovuttajana halusin myös huovuttaa meille vihkihuovan. Kokoa sillä on 110 x 130 cm ja painoa melkein 3 kiloa. Toisella puolella on tätini Thérèsen upean taulun (nimeltään Serpentiinilisko) surkea jäljitelmäyritelmä. Toisella puolella on Karoliina Arvilommin huopien innoittama kuva, jonka päällä meidät vihittiin.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut siinä uskossa, että kaikki on nähty ja sitten tulen tänne ja BAM!
Aivan mieletön tuo hääpuku, korut, matto ja kaikki. Ällistyttävän rohkea kokonaisuus ja sopii sinulle. Täysi 10!

t.Ninde

annekk kirjoitti...

Tämä on kaunis postaus, tässä on kaikki just kohdillaan. Joudun toistelemaan edellisen kommentoijan sanoja: puku, korut ja vihkimatto ovat mahtavan upeat.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat väriyhdistelmät ja toi koru on mielettömän kaunis ja sopii niin täydellisesti yhteen kimpun kanssa. Mitä kukkia muuten kimpussa on? En oo noin upeaan kimppuun muualla törmännyt.

Julia kirjoitti...

Voi kiitos! :D "Kimpussa" on vain orkideoja kiinnitettynä aaltoilevaan runkoon, joka on sisalilla päällystettyä rautalankaa. Kuvista ei näy, että siinä on myös fuksianpunaisessa metallilangassa samoja helmiä ja kristalleja kuin kaulakorussani.

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Wau! Sinähän olet varsinainen monitaituri. Osaat käyttää värejä niin kauniisti :)

Mags kirjoitti...

Julia!!
Olen lähes sanaton ja silti on kommentoitava!
Olet uskomattoman upea näky! Mahtavasti kaikki sointuu yhteen (miestä myöten ;-D hih-hii!! älä loukkaannu!!).
Tuo kimppu ja matto ovat jotain ällistyttävän taiturimaista soinnuttelua! Hienoa, hienoa <3 <3 Niin rromanttista, nyyh...

Anonyymi kirjoitti...

WOW!

Siis kaikki. Nainen, koru, puku, kukat, matto, kimppu ja mies. WOW!

Julia kirjoitti...

Voi, tässähän aivan punastuu... ;) Kiitos kauniista sanoistanne.

Anonyymi kirjoitti...

UPEAA...
TERV HOPEA=EILA

Anonyymi kirjoitti...

Upea ja kaunis kokonaisuus :D
Mulla oli muuten samanvärinen hääpuku v. 1994 ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida. Oikeastaan olisi niin monta postausta mitä täytyisi kommentoida, mutta mattimyöhäisenä lataan nyt kaiken tähän suurimpia ooh-tunteita herättäneeseen postaukseen.

Kuulostaa nyt ihan lattealta, mutta blogissasi on aivan ihania koruja (vaikken itse koruihminen olekaan) ja huovutuksia mutta tuo hääpuku asusteineen kruunaa kyllä kaiken. Niin ihana väri ja upeasti sille valittu kontrastiväri. Itse en edes uskaltaisi noin upeaan kankaaseen saksilla koskea, etten vain pilaisi sitä ;)

Huovutuksienkin värejä ihailin ja vaikka ihailen, niin silti itse aina "sorrun" maaväreihin. Tuollaisista yhdistelmistä saisi kyllä paljon enemmän värienergiaa :) Saisiko siiderisukan ideaa lainata omaan käyttöön?

Julia kirjoitti...

Kiitos risulintu! Onneksi minulle tulee sähköpostia näistä kommenteista, muuten en olisi tätä kyllä huomannut. ;D

Siiderisukan ideaa saa lainata. Olen joskus pari vuotta sitten laittanut sen ohjeen Ihan itse -foorumillekin.