tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Heijastimet

Tällä kertaa minulla ei ole koruja esiteltävänä. Ajattelin sen sijaan kertoa yhdestä toisesta intohimostani. Nimittäin heijastimista. Heijastimet ovat ihania! Heijastimilla saa väriä ja yksityiskohtia vaatteisiin ja laukkuihin samalla kun ne lisäävät turvallisuutta. Ja niiden käyttö on pakollista pimeällä, myös kaupungeissa.

Suurin osa heijastimistani on itse tehtyjä, huovutettuja ja virkattuja. Näissä kuvissa näkyy joitakin heijastimia, joita poimin eteisessä roikkuvista vaatteista ja laukuista. Muut heijastimet ovat minun tekemiäni, mutta ihana musta kissaheijastin on kaasoni luomus.


9 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Hei! Täällä toinen heijastinhullu - joku voisi sanoa terroristi, sillä pakotan muitakin heijastimen käyttöön!!
Mitä on tuo 'ristikko' tuossa huovutetussa heijastimessa, jotain lankaako? Näyttää näppärältä ja käyttökelpoiselta :-)

Julia kirjoitti...

Ristikko on heijastinnauhaa, jota saa Kauhavan kangasaitasta. Tykkään siitä nauhasta kovasti, ja sitä onkin kaikissa muissa kuvan heijastimissa paitsi unikossa ja vihreässä kissassa.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana laukku! Oletko tuonkin huovuttanut itse? Olin tänään pitsihuovutuskurssin ensimmäisessä tapaamisessa ja huovutusinto on jälleen aivan valtava. Kurssin opettaja oli todella mukava ja asiantunteva, kuten jo aiemmin mainitsitkin. ;)

Julia kirjoitti...

Kyllä minä laukunkin olen itse huovuttanut. Olen itse asiassa tehnyt tuollaisia laukkuja useampiakin. Pitäisikin kuvailla kaikki "miljoonat" huovuttamani jutut.. Huomaisitte miten paljon pidän väreistä. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Heijastinfriikki täälläkin! Itse tehnyt paljon huovutettuja rintarosseja, joihin sitten ommellut heijastavaa kangasta. Mukavia hatussa ja laukuissa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo ovat hienoja! Toimisivat lastenkin vaattessa varmaan paremmin kuin normi 'narulliset' versiot, jäävät aina joka paikkaan kiinni, katkailevat ja hukkuvat. Ollapa käsityötaitoinen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Millaista heijastavaa unikossa on? :)

Julia kirjoitti...

Unikossa on oranssia heijastinkangasta. Mustan keskustan väritin paksulla Textmark-kynällä. Varmasti muukin permanenttitussi käy. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on