maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

SHY

Helmetissä on menellään Salainen HelmiYstävä -projekti. Joukko ystävällismielisiä ihmisiä on ilmoittautunut mukaan ja jokaiselle on arvottu salainen ystävä, jota ilahdutetaan 3 kuukauden ajan yllätyksillä.

Kuulin ensimmäistä kertaa SHY:stäni naistenpäivänä, kun sain e-kortin salaisesta sähköpostiosoitteesta (tämä on niin jännää!!) Ja sunnuntai-iltana kotiin palattuani postilaatikossa odotti jännittävä kirjekuori. Sieltä kuoriutui ensimmäisenä ihana kirje, joka sai minut kovin keväiselle tuulelle. Seuraavaksi kaivoin esiin todella kauniin helmiäiskukkariipuksen ja siihen sopivan värisiä larvikiittihelmiä. Näiden ihana välkähtely ei kuvassa näy.

Ja lopuksi kuoresta paljastui rairuohon siemeniä. Unohdin ostaa niitä kahdella viimeisellä kauppareissulla ja olin harmitellut asiaa kovasti. Nyt on siemenet kylvetty ja pääsiäinen saa tulla. :D Niin ja kävin minä hakemassa kaupasta sellaisen täyden 24 Kinder-munan pakkauksenkin. Mahtaako niitä olla pääsiäisenä enää yhtään jäljellä... ;)

Ihanien filigraaniriipuksien aikaisempi toimittaja on lopettanut niiden myymisen. Etsittyäni melkein vuoden uutta toimittajaa, löysin vihdoin sellaisen. Tosin valikoima on eri, mutta se on parempi. Hinnat ovat yli kaksinkertaiset, mutta niin on hopean hintakin miltei kaksinkertaistunut vuodessa. Tässä ensimmäinen koru niistä uusista ihanista filigraaniriipuksista.

Pitsiorkidea
Hopea, labradoriitti, Swarovskin kristallit, lasiset välihelmet

Tämän kallakorun lumikvartsista tehty riipus näyttää kuvassa suuremmalta kuin se onkaan.

Kalla
Hopea, lumikvartsi, vuorikristalli, makeanvedenhelmet, Swarovskin kristallit, lasiset välihelmet

Tämä söpö tilauskoru menee rippilahjaksi. Taidan tehdä itselle samanlaisen kesäistä rokahtavaa söpöilyä varten. ;)

Vintage rose
Hopea, hopeoitu lukko, laavakivi, ruusukvartsi

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äärettömän kauniita koruja..mustan ja pinkin liitto on aina toimiva! Tämä SHY-touhu on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan hurmaavaa..miten sitä voikin niin pienestä ilostua! :D

Mimmi kirjoitti...

oih.. Sinun kauniit korut saavat aina hyvälle mielelle!! .. niin herkkiä ja kauniita!!

siina kirjoitti...

Kaunis pitsiorkidea! Hyvin herkkä...

Elisa kirjoitti...

Kuin mustikoita nuo ekat ihanaiset helmet :)

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Oivoi, mua harmittaa että missasin tuon SHY-ilmoittautumisen :( Olisi niiiin jännittävää olla mukana. Tuo filigraanikoru on todella kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniita koruja, jälleen kerran. Tuo mustan ja pinkin yhdistelmä toi veden kielelle kun samantien tuli mieleen yhdistelmä salmiakki + vadelmakarkki :) hyvä ydistelmä mun mielestä!

Mistä ihmeestä sä löydät noita taivaallisen ihania filigraaniriipuksia? Mä oon yrittäny metsästää jo pitkään jotain tuollaisia... enkä mistään oo vielä löytäny!