lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

SHY iskee jälleen

Ja katsokaa mitä se oli nyt käärinyt pakettiin! Kirje (jossa mm. ihana SHY:n kirjoittama keväthaiku), pääsiäiskortti, -servettejä ja -munia, cloissonnee-helmiä, ihanaa vaaleanvihreää serpentiiniä ja sokerina pohjalla upea monikerroksinen huurrettu akryyliruusu!Kun selvisin yllätyspaketin ihailusta, viimeistelin tämän tilaussetin. Makeanvedenhelmiä ja Swarovskin kristalleja hopeanvärisessä vaijerissa. Sekä ranne- että kaulakorussa säätöketju ja yhdet valkoiset sydämenmuotoiset makeanvedenhelmet.

5 kommenttia:

Patina kirjoitti...

Oi millainen herkkä ja kaunis koru...*ihailee*

Mimmi kirjoitti...

Aivan hurmaava koru!! .. niin herkkää, kaunista, puhdasta.. pidän tosi paljon.. :)

Anonyymi kirjoitti...

hei
mitä nämä sinun tekemäsi korut maksavat? esim. tämä uusin ja sitten tuo aivan alimmainen (ensimmäinen?) koru? sillä ei ollut nimeä....

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Julia vielä kerran, nämä on ihan täydelliset :)

Julia kirjoitti...

Kiva Teija, että korut on toiveittesi mukaiset! :)

Hanna: tuolta sivupalkista löytyy arkisto, josta löytyy paljon lisää koruja. Tarkoituksenani on saada nettisivuni kuntoon, niin että siellä olisi hintoja eri koruille, mutta tällä hetkellä parhaiten hinnat saa selville kysymällä niitä sähköpostitse sivupalkissa olevasta osoitteesta. :) Esimerkiksi tämän viestin kaulakoru maksaa 88e ja se pitkä Rakas-kaulakoru puolestaan 85e.