sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Sinä Osaat, Metro Live ja ihan jotain muuta

Viikko sitten ilmestyi ensimmäinen uudistunut Sinä Osaat -lehti: Sinä Osaat Magnum. Uuteen lehteen on yhdistynyt Taitaja sekä Antiikki, keräily ja taide -lehdet. Vaikka ensin nuo lehdet kuulostivat minusta oudolta yhdistelmältä, täytyy sanoa että yhdistelmä on toimiva. Käsillä tekevät ihmiset pitävät kauniista esineistä ja ovat kiinnostuneita muista kädentaitajista. Ilahduin, kun lehdestä löytyi juttua myös lempitaiteilijastani Kim Simonsonista.

Lehdessä on 6 minun suunnittelemaani kellomallia ja ohjeet. Ohjeet löytääkseen pitää osata etsiä niitä lehden lopusta, koska niihin ei varsinaisessa jutussa viitata. Tarvikkeet kelloihin on ostettu Satuhelmestä, Villihelmestä ja HelmiQ:sta ja kellot on lahjoitettu Lastenklinikoiden kummeille myytäväksi heidän nettikaupassaan.

Pari viikkoa sitten oli pääkaupunkiseudulla ilmestyvässä ilmaisjakelulehti Metro Livessä juttua ystävänpäiväkoruista ja siellä oli myös Julian koruista kuva ja juttua. En itse saanut kyseistä lehteä käsiini, mutta eräs ystävällinen kanssahelmeilijä oli skannannut jutun nettiin. Jos joku on yhtä saamaton lehtien viemisessä keräykseen kuin minä, ja jos sillä jollakin on sattumalta lehtipinossa perjantain 8.2. Metro-lehti ja sen liite Metro Live, niin olisin siitä hyvin kiinnostunut. Jälkipolvia varten nääs. ;D


Ja sitten parit korut. Ensin ihan sikasöpöt kullatut Rakas-korvikset!

Rakas

Kullattu hopea

Pitsi

hopea, makeanvedenhelmet, lasiset välihelmet

Ja sitten siihen "ihan jotain muuta" -osioon. Olen tehnyt viimeaikoina niin hempeitä hääkoruja, että välillä piti tarttua vähän rouheampiin materiaaleihin. Nämä formula-autonpyörät ovat laavakiveä, halkaisija hurjat 18 mm. Väleissä 6 mm Swarovskin kristallit. Kimaltaa kuin tuhat timanttia, mutta silti on vaan niin rock.

F1
hopea, laavakivi, Swarovskin kristallit, lasiset välihelmet

Paljon ei rouheudessä jää jälkeen nämä mookaiitit. Hiomattomia kimpaleita kaikissa mookaiitin väreissä. Minulle tulee tästä Afrikka mieleen, auringon väreily kuumalla hiekalla.

Sahara
hopea, mookaiitti, lasiset välihelmet

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lisää lehtijuttua! Mahtavaa. Helmitöiden esilletuoja. :)

Formularengaskoru oli ROCK. Mookaiteista mulle tuli mieleen sellainen käytetty muovailuvaha, vaikke nuo kivet pehmeitä olekaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Formularenkaat sopivat hyvin swarojen kanssa ihan niin kuin suunnittelit!! Kumma juttu, että eksyin blogilistalle kirjoittaessani gradua ;D

Julia kirjoitti...

Yök! Käytetty muovailuvaha... Mä pysyn siinä Afrikassa. ;D

Julia kirjoitti...

Kumma juttu tosiaan Saara. ;) Mä taas eksyin laavakivien ja Swarojen ääreen, kun olisi pitänyt tehdä...jotain muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän seli-seliä. ;) Tarkoitin, että ne näyttää pehmeiltä ja värit on sekoittuneet kuin käytetyssä muovailuvahassa. =D Mutta sovitaan vaan se Afrikka!

Julia kirjoitti...

;D

Mags kirjoitti...

Todella sulo-söpö-korvakorut!!
-Laavakivikoru on niin MAINIO, olkoon rock sitten...

Eirene kirjoitti...

Penkomisen tuloksena minulta löytyi kun löytyikin tuo 8.2 Metro-lehti ja sen Live-liite, mikäli sitä vielä kaipailet. :)

Korusi ovat ihania, saan täältä aina niin paljon inspiraatiota omiin näperryksiini. :) Ja nuo korvakorut! Niin suloiset.

Julia kirjoitti...

Oi, kaipaan kyllä! Laitoin sulle blogiisi viestiä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Multa löytyis myös tuo Metro-lehti, jos haluat tuplana sen jutun ;)

Julia kirjoitti...

Kiitos Kati tarjouksesta! Taidan kuitenkin selvitä tuolla yhdellä lehdellä. :)

Mimmi kirjoitti...

voisiko sinua kutsua jo julkistaiteilijaksi.. :) .. onnea!! Tuottavasti varmasti paljon iloa .. ihanaa, kun saat töitäsi esille. :)

Hih.. sydänkorvikset söpöset.. Sahara jotenkin grouvi .. mutta silti ihanan hempeä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa kun sana on kiirinyt ja helmityösi pääsevät oikeuksiinsa lehtien sivuille! :o)

Afrikka sulatti sydämen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitsi koru kaunis! Minkävärisiä helmiä siinä on ja mistä ne on hankittu?

Julia kirjoitti...

Pitsikorun helmet on valkoisia. Jotenkin onnistun aina valokuvissa saamaan ne näyttämään keltaisilta... En kuollaksenikaan enää muista mistä helmet on ostettu, kun mulla on aika laaja varasto valkoisia helmiä ja niitä on tullut ostettua sieltä sun täältä.

Mamma A. kirjoitti...

moiks!

aivan ihania koruja.saako udella mistä pitsi-korun hurmaava kukkanen on hankittu?entä mistä saa mookaiteja?