tiistaina, lokakuuta 09, 2007

Epäonnistuneiden kuvien galleria

Kaikki minut lähemmin tuntevat tietävät, että Amelie-elokuva on lähellä sydäntäni. Juuri viikonloppuna selailimme parin ystävän kanssa polttarikansiotani, jossa oli paljon kuvia puutarhatontusta kiertämässä pitkin Pirkanmaata. Kansion viimeisellä sivulla oli kaikista polttareihin osallistuneista (myös puutarhatontusta) passikuvat, jotka oli revitty ja taas uudestaan yhdistetty. Aivan kuten Ameliessa! Tuo viikonloppu oli yksi elämäni ihanimmista päivistä! Minulla on kyllä maailman parhaat ystävät! :)

Siivotessani valokuvakansiota, totesin että monista koruista on olemassa vain ne epäonnistuneet kuvat. Amelien iloisessa hengessä päätin laittaa niitä kuvia nyt näytille. Koska kuvat ovat vain digitaalisessa muodossa, en voinut niitä repiä, vaikka yritin kyllä sellaisen toiminnon Gimpistä löytää. No, eivät ne kaikki niin epäonnistuneita ole, mutta ei vain ole tullut laitettua esille.

Hopeinen filigraaniriipus ja makeanvedenhelmiä. Miten olen onnistunutkin pitämään kameraa noin omituisessa asennossa...

12mm fasettihiottuja vuorikristalleja, käsintehty lukko ja pikkulukko, johon voi vaihtaa riipuksia mielensä mukaan. Tämä kuva on niitä melko hyvin onnistuneita, mutta etualalla on liian vähän tilaa.

Labradoriittia ja hopeaa. Molemmat labradoriitit välkehtivät upeasti, mutta eihän sitä välkettä koskaan saa samaan kuvaan molemmissa...

Muunneltavat kesäkorut. Näitä pidin tosi paljon kesällä. Pitkiä nauhoja voi pitää myös kaksinkerroin ja riipuksia voi vaihdella. Näin käy kun yrittää ottaa kuvaa auringossa...
Vuorikristallilehtiä, Swarovskin kristalleja, isoja tummia makeanvedenhelmiä ja balin hopeaa.


Vuorikristallilehdet ja hopeaa


Swarovskeja, hopeaa ja ihanan värisiä ja hyväkiiltoisia mv-helmiä. Sanon helmiä kameleonttihelmiksi, koska ne tuntuvat vaihtavan väriä aina asun mukaan. Välillä ne ovat violetteja, välillä ruskeita ja vaikka mitä. :)


Rakas-kaulakoru valkoisista mv-helmistä kullatuin hopeaosin. Välihelmet lasia 24K kultauksella. Kuvan ottamisen jälkeen olen lisännyt krimppikaverit. ;D

Rakas-rannekoru 10 mm vuorikristalleista ja hopeasta. Tästä on olemassa kaulakorukin, mutta siitä ei ole kuvaa. :(

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kuvista sai kuitenkin aivan hyvin selvän. :) Upeita koruja, se fasettihiotuista vuorikristalleista tehty rannekoru sai harakan sydämen läpättämään erityisen nopeasti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania koruja. Niinhän sinä aina teet! Kameleontti koru on ihanan herkullisen värinen.
Huonot valokuvasi on parempia kuin minun parhaimpani:(. Kun jaksaisi joskus aiheeseen syventyä...
Minä ostin Amelie- DVD:n sinun innoittamanasi tänä keväänä. On tullut jo monta kertaa katsottua. On niitä harvoja elokuvia joita voi katsoa uudestaan ja uudestaan, koskaan kyllästymättä.

t. AnneKa

Anonyymi kirjoitti...

kuvista saa hyvin selvän ja kuvien koruista näkee hyvin kätesi kosketus. Korusi ovat jälleen ihastuttavia ja persoonnallisia, kuten korusi aina.

Anonyymi kirjoitti...

Nämähän näyttävät minun ottamiltani kuvilta ;)
Nuo rakas korut ovat ihania!
Sirpa

Kaksonen kirjoitti...

Ihania koruja, ei voi muuta sanoa!!! Tuo toisena olevan kuvan helmiriipus näyttää siltä, kuin putoaisi kuvan ulkopuolelle:D Tästäkin saat reitin saippua- ym blogiini!

Julia kirjoitti...

Kiitos Saippuanhämmentäjä linkistä. :) Ja kiitos teille, jotka jaksatte kannustaa kamalista kuvista huolimatta. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkistä :) siis korun putsaaminen ennen patinointia on patinoinnin A ja O

Anonyymi kirjoitti...

Hei Julia!
Tuo makeanvedenhelmistä tekemäsi filigraanikoru on todella kaunis! Oletko tehnyt hopeakukan itse vai onko se ostettu jostain?

Kyseleepi Maisa

Julia kirjoitti...

Filigraanikukka on ostettu paikasta, josta niitä ei enää saa. :(