sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Viininpunaista

Jaksoin sitten kuitenkin ottaa kuvia. Se on viime aikoina ollut niin vaikeaa, etten ole jaksanut kuvata tekemiäni koruja. Tämä kaulakoru syntyi suuresta harjatusta hopeasydämestä, suurehkoista ja varsin epätäydellisistä makeanvedenhelmistä ja itse tekemästäni taotusta lukosta. Näyttää kaulassa hurjan hyvältä, jos saan itse sanoa. :)

Kello puolestaan on tehty kauniista crazy horse -kivistä. Tämä on ensimmäinen tekemäni kello, joka pysyy napakasti juuri oikeassa asennossa. Pienempiä kiviä käyttäessä raskas kellotaulu pyrkii ranteen alapuolelle.


9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaulakoru on ihana, varmasti kaunis kaulalla. kello, nam!

Anonyymi kirjoitti...

Haa, ensimmäinen balikimppaostos bongattu :) Tuo sydänkoru näyttää oikein namilta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköinen kaulakoru, sydän on kaunis kuin mikä!

Kello on sekin upea!

Julia kirjoitti...

Hihii! Tunnistit sydämen, Henna. :D Se on herkullinen! En muista, koska olis harmittanut yhtä paljon, että en tilannut enempää sitä ja tätä. Sydän kuuluu näiden harmitusten listalle...

Anonyymi kirjoitti...

Kaulakoru ois ihan miun värinen! Sydän tekee paljon asiaa, tykkään! Ja noi kivet .. herrrrkkuja, upea kello. :) Hyvä että otit kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Kaulakoru on kaunis, siinä on tosi kiva idea! Lukko on nappiosuma:) Kello on herkkujen herkku! Tykkään ja tosi paljon :) Kellon kivet on todella mielenkiintoiset!

Anonyymi kirjoitti...

Kello on ihana!! Nuo "hullun hevosen"-kivet on tosi kiehtovia - kerälin niitä juuri eilen helmikaupan toivekoriini. Nam!

Mags kirjoitti...

Crazy horse -kivet ovat kauniita, samoin kellotaulu on 'selkeä', siis riittävän yksinkertainen ja ilmeisesti ei myöskään liian iso!
Ja kaulakorun sydän on aivan ihana!! Kivasti ei-keskellä ;-D

Kastehelmi kirjoitti...

Huisin nätti koru ja upea kello! Ja mun mielestä kaikki kivet ja helmet ovat täydellisiä sellaisena kuin ovat - jokaisessa on omat juttunsa ;)