torstaina, tammikuuta 18, 2007

Vedenvihreää

Olen ostanut Kastehelmeltä kaikenlaista mukavaa, kuten nämä brioletit. Kastehelmi oli sitä mieltä, että nämä ovat aventuriinia, mutta eivät nämä ainakaan ihan tavallisen aventuriinin värisiä ole. Kokoa brioleteilla on 16x11 mm ja riipuksessa on 8 mm Swarovskin kristalli, väri blue zircon.

Tätä riipusta ei oikeastaan pitäisi laittaa tänne näytille, koska se on hutaisten tehty. Syy tähän huolimattomuuteen on se, että en tiennyt mitä siitä oli tulossa ja käytin tähän epätietoiseen pyörittelyyn hopeoitua kuparilankaa. Minulla ei myöskään ollut sopivaa hopealankaa. Tietääkö kukaan, mistä saisin 0,4 mm puolikovaa? Tästä nimittäin tuli ihan kiva, voisin vaihtaa langan hopeaksi. :)


11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo kukka!
Minulla luova tauko senkuin venyy. Kyllä pian pitäisi jo jotain saada aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kukka! Kannattaa tehdä hopeasta. Muistankohan oikeen, että Villihelmessä olisi ollut 0,4 mm puolikovaa hopealankaa.

Anonyymi kirjoitti...

wow, upea kukka! Löytyykö ohjet tommoseen kukkaan jossain?

Julia kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista! :)

Katri: Villihelmestä löytyy tuota lankaa. Taisi olla liian ilmeinen paikka etsiä, kun en itse huomannut. ;)

Pia: Tein kukan ihan kokeilemalla. Ensin pujotin brioletit lankaan ja suljin lenkin kiertämällä langat yhteen. Sitten pujotin molemmat langanpäät aina yhden brioletin yli ja seuraavan ali. Toinen lanka kulki myötäpäivään ja toinen vastapäivään. Lopuksi lisäsin keskushelmen ja tein ripustuslenkin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sama tekniikka kun miulla kukissa :) TOimii! Nuo vie miun sydämen.. nuo brioletit on vaan niiin ihania että :O ja yksinään ei kyllä tarvii mitään muuta korviksiin!

ansku kirjoitti...

Aivan ihastuttavia :-)

Itse pitänyt taukoa korujen teossa ja alkanut kutomaan SPR:n apupupuja.

Viikon päästä pääsee sinne hopealangan punontakurssille ja tuskin maltan odottaa \o/

Mags kirjoitti...

Ihana kukka! Suloinen! Tekee mieli itsekin kokeilla!
Sitä 0,4:sta on myös HelmiQ:ssa ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti kukka ja siinä on aineksia vaikka mihin!

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Tosi nätti kukka! yritin itse tehdä samanlaista aikaisemmin fossiilijaspisbrioleteista (mikä sanahirviö!), mutta niissä ei ollut reiät samalla kohdalla ja kukasta olisi tullut ihan muotopuoli :D Pitää kokeilla joskus uudestaan muilla helmillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kukka <3 Värit sointuu toisiinsa tosi nätisti! Olen muutamia brioletteja yrittänyt mutta niiden kietominen sinä päivänä oli tuskan takana enkä ole sen koomin niihin koskenut. ;) Tämä kyllä kannustaa kokeilemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis kukkariipus, värit ovat ihanat.