tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Kristallisydän

Luovutan. Olen pantannut tätä settiä jo viikon, koska en kertakaikkiaan saa siitä kunnollista kuvaa. Olen yritänyt päivänvalossa, lampun alla, valkoisella taustalla, mustalla taustalla, vihreällä taustalla, sametin päällä, ikkunaa vasten, jääkaapin ovessa roikkuen, jne. Nyt saa tämä kuva kelvata, vaikka kaamea onkin.

Kaulakorussa on 28 mm Swarovskin kristallisydän, ruusukvartsisiruja, 10 pyöreitä kristallihelmiä, hopeisia balivälihelmiä ja itse tekemäni salpalukko. Salpalukon rengas ei ole umpinainen, vaan riipuksen voi pyörittää siitä pois, niin kuin avaimet avainrenkaasta. Näin korua voi käyttää ilman riipustakin. Sain idean irrotettavasta riipuksesta Outilta, mutta tämä systeemi on omani.

Tässä vielä yksi kuva, jossa sydän ja lukko näkyvät paremmin. Olen tehnyt uudestaan tuon kuvassa näkyvän riipuksen ruman kiinnityksen.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo lukko on tosi kiva!! Ja itse koru on niin tyttömäisen herkkä ja kaunis! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vieläkin jokin solmu päässä, kun ihmettelin tooosi pitkään että mikä lukko kunnes hoksasin. Kaunis lukko, sopii koruun kuin nenä päähän

Anonyymi kirjoitti...

Aina kun Julian korut on blogilistalla päivittynyt, ilostuu. Tietää, että jotain ihanaa on taas luvassa. Enpäs pettynyt tälläkään kertaa. Itse tekemäsi salpalukko on hieno ja riipuksen irroitettavuus on vielä iso iso plussa päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Todella upeita ovat korusi ja erityisesti itsetekemäsi lukot! Olen aikaisemminkin ihaillut lukkojasi ja ihmetellyt, miten sinulla riittää silmää myös niiden tekemiseen kaiken muun lisäksi. Jotkut ne vaan osaa : )

Mags kirjoitti...

Taas on kommentointini hukassa... Blogger ei tykkää minusta :-(

Mutta minä tykkään sinun korusta ja lukosta ;-) Ja riipus-idea on kerrassaan mainio!

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Upea koru lukkoineen kaikkineen! Muutenkin yhdyn Katrin sanoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

*syvä huokaus* Hempeä .. ihananihanan hempeä! Sellainen .. kesäyön unelma -koru. :)

Julia kirjoitti...

Kiitos taas kerran kauniista sanoistanne! Tulipas hyvä mieli. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, arvasin että panttaat jotain upeaa korua! ;) Tosi herkkä ja pidän erityisesti tuosta lukosta. Ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan herkkä koru, nappisuoritus. Lukko on taitavasti tehty.