perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Korukello

Inkku oli tehnyt ihanan kaulakellon. Innostuin ideasta ja niin syntyi tämä korukello. Korussa olen käyttänyt runsaasti yhtä lempikivistäni: labradoriittia. Labradoriiteista me suomalaiset tunnemme varmaan parhaiten spektroliitin. Tässä korussa käyttämäni labradoriitti välkähtelee värejä samalla tavalla kuin spektroliitti, mutta väriskaala on pienempi ja kivi läpikuultavampi. Tosin tässä nauhassa oli enemmän värejä kuin muissa labradoriiteissani, jopa punaista. Jokainen kivi välkkyy värejä, mutta välkähdyksiä on niin vaikea vangita kuvaan. Huomatkaa myös yksi sydämen muotoinen makeanvedenhelmi, jota en malttanut olla laittamatta nauhaan.

Labradoriitti, makeanvedenhelmet, delicahelmet, hopeinen lukko ja Geneva-kellotaulu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea! Mä oonki jo kyllästynyt katteleen niitä ranteessa pidettäviä bling-blingejä... Tässä on huomattavasti enempi tyyliä!

Anonyymi kirjoitti...

Tästä muuten tuli hieno! Tykkään sävyistä, ja sydämenmallinen helmi on kiva yksityiskohta. ;) Hmm .. pitäisköhän mun itsellenikin ..

Mags kirjoitti...

Tulipa kaunis!
Olet löytänyt myös 'silmäänsopivan' kellotaulun, se ei ole liian ison näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

Labradoriitti, the true *bling bling**!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas täällä kaunis kello! Ja tuo sydämenmuotoinen helmi oli oikein viehättävä yksityiskohta!

Julia kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Onnistuin jo rikkomaan tämän korun, mutta onneksi sain sen myös korjattua. Ei pidä nostaa pyykkejä koneesta pitkä kaulakoru kaulassa, voi tarttua kiinni...