sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Tiilian koruja

Ystäväni Tiilia oli tänään meillä opettelemassa korujen tekemistä. Hän oli tilannut itselleen ihania helmiä, joista hän oli suunnitellut nämä ihanat setit. Hän kaipasi apua vain käytännön toteutuksessa, koska nämä olivat hänen ensimmäiset korunsa (voitteko uskoa!) Olen niin ylpeä oppilaastani!

Ensimmäinen setti on bronsiitista ja hopeasta. Tiilia väänsi itse jopa korvakorukoukut (jotka ovat aivan symmetriset :)). Riipus on tarkoitus ripustaa hopeaketjuun. Bronsiitti oli minulle uusi tuttavuus, jonka kauneutta ei kamera pysty vangitsemaan. Sen muistuttaa jotenkin tiikerinsilmää, koska se taittaa valoa hiukan samalla tavalla, mutta vaikutelma on (paremman sanan puutteessa) metallinen.


Toinen Tiilian tekemistä seteistä puolestaan on opaliittia, hopeaa ja Swarovskin kristalleja. Nämä helmet välkähtelevät upeasti sinistä ja oranssia ja näyttävät upeilta ruskettuneella iholla!

5 kommenttia:

ansku kirjoitti...

Todella taidokkaita ja upeita koruja.
Kyllä on kauniin näköistä kiveä.

Anonyymi kirjoitti...

En ihmettele että olet ylpeä! Ei uskoisi että kyseessä on ekat korut. Ensimmäisestä setistä tuli mieleen sellainen vieno tuulahdus 60-lukua, ja opaliitti on aina kaunista. :) Toivottavasti Tiilia jatkaa koruntekoja, ja sussa on selkeästi opettajanvikaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kannustavista sanoista =) Julia on todella hyvä opettaja, kiitos siitä hänelle! Halua tehdä koruja kyllä löytyy ja ajatuksia seuraavista toteutuksistakin on jo mielessä. Ongelmani on aika, jota 4 kk poikavauvan äidillä ei vielä tahdo olla. Myöhemmin ehkä, onhan tässä loppuelämä aikaa =) -tiilia

Mags kirjoitti...

Minäkin sain juuri Ullalta bronsiitteja... Ne ovat kauniita ja persoonallisia! Taitava ope ja oppilas ;-)

Julia kirjoitti...

Kaikki kunnia näistä kaunokaisista kuuluu kyllä Tiilialle! Mutta minusta on kyllä kiva opettaa. Sitähän minä teen tällä hetkellä työksenikin. :)