maanantaina, tammikuuta 08, 2007

Susuwatarit ja Halkaistu 2

Tarkistin susuwatareiden oikean kirjoitusasun. Susuwatarit ovat pieniä palleroita, joita asuu laumoittain vanhoissa hylätyissä taloissa. Ne ripottelevat pölyä sinne ja tänne. Kun taloon muuttaa asukkaita, susuwatarit lähtevät muualle. Susuwatarit muistuttavat erehdyttävästi makurokurosukeja, joita näkee kun tulee valoisasta pimeään, ennen kuin silmät tottuvat. Molempiin lajeihin voi tutustua elokuvassa Naapurini Totoro.



Tein vielä toisenkin Halkaistun, joka ei ole vielä löytänyt paikkaansa valmiissa korussa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihania nuo susuwatarit! tekee mieleni heti katsoa leffa uudestaan! minkä kokoisia hahmot ovat? -tiilia

Julia kirjoitti...

Sun pitää tulla meille katsomaan. ;) Nää on halkaisijaltaan n. 5-6cm, eli hiukan esikuviaan suurempia.

annekk kirjoitti...

Olen nyt monen postauksen ajan vaan katsellut näitä kuvia hymy huulilla, mutta en ole saanut kirjoitetuksi mitään kommenttia. Nyt täytyy jotain kirjoittaa.

Olet tehnyt aivan mahtavia juttuja! Tulen tänne blogiisi kerta toisensa jälkeen aina yhtä kiinnostuneena, että mitä tällä kertaa.

Julia kirjoitti...

Kiitos Anne! Kyllä lämmittää mieltä. :)

ansku kirjoitti...

Ihania!!!

Aivan pakko mennä katsomaan tuo elokuva :-)

Lissu kirjoitti...

Yhtä söpöjä kuin esikuvansa! Luulenpa, että meidän kissatkin tykkäisi ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo susuwatarit on suloisia! Meiltä nuo suswatarit ei ole kyllä muuton jälkeen lähteneet, pölyn määrästä päätellen ;) En ole huovutusjutuista ollut kauhean innostunut, mutta sinun tekemäsi jutut on saaneet innostumaan myös niistä.

Hanna Sirén kirjoitti...

Sööttejä, tuollaisiahan ne pallerot leffassa olivat :) Hienoja korujakin, eksyin tänne toisen korublogin kautta... Jospa vaan saisi aikaiseksi!

Anonyymi kirjoitti...

No sepä kummallista. olen tehnyt aivan samanlaisia huovutettuja pölypalleroita ja valkoisen totoron lahjaksi rakkaalleni, tosin jo ajat sitten, elokuvahan ei ole mikään uusi. Ihan mielenkiintoista nähdä toisenkin versio näistä ihanista hahmoista. Omassa totorossani on pohjassa "kolo" johon pöly/hiilipallero voi piiloutua.
-terveisin, junipa