maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Välillä taas koruja

Olen potenut inspiraatiopulaa. :( Se iski tuossa joulun aikaan, kun sitä ennen olin vääntänyt niin paljon lahja- ja tilauskoruja. Samaa vaivaa tuntuu olevan monilla muillakin, ainakin blogimerkintöjen perusteella. Olen hoitanut vaivaa huovuttamalla ja toivon, että koruinspiraatiokin palaa taas pian.

Eilen illalla pyörittelin taas helmiä ja nämä 8 mm fasettihiotut puna-akaatit halusivat halusivat yhteen Hill Tribe -helmen kanssa. Lukko on itse tekemäni hopeinen lehdenmuotoinen salpalukko.


Tämä rannekoru puolestaan syntyi vuorikristallisiruista, 10 mm kristalleista ja memory wirestä. En saanut tästä millään hyvää kuvaa, joten laitoin sen parhaiten onnistuneen. Jostakin syystä kuvittelen tämän korun talvimorsiamelle.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

*suorastaan sanaton* Alempi koru .. aaargh, se on .. KAUNIS, vei sydämeni! Sopisi talvimorsiammelle kyllä. :) Ylemmässä on pirtsakat värit.

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Komppaan Inkkua, voi että miten ihana tuo talvimorsiamen koru!!! Eipä mistään huomaisi, että olisi inspiraatiosta puutetta, kun näitä katselee ;)

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, nyt vei kissa kielni totaalisesti, nimittäin on tuo talvimorsmaikku sen verran upee :O *kieli pitkänä*

Mags kirjoitti...

Kyllä! UPEA vuorikristalli-koru!!

Julia kirjoitti...

Kiitos! Teidän kannustuksestanne rohkaistuneena laitoin rannekorun tammikuun teemakoruksi. :)

Lissu kirjoitti...

Vaikka oranssinpunainen ei ole omin värini, ylempää korua voisin kuvitella pitäväni kyllästymättä päivästä toiseen. Alempi koru taas saa toivomaan, että olisin talven morsiamia :-P

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat ovat kauniita, mutta minuun iskee ylin.
Särmikkäät akaatit ovat huikean kauniita ja kokonaisuus toteutuksineen täysi 10.

t.ninde

Julia kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Ylempi on mun uusin suosikki, jota en taas millään haluais ottaa pois kaulasta. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Tulin vielä utsimaan sitä, että mistä olet löytänyt hopeanvärisiä delicoita?

t.ninde

Julia kirjoitti...

Olen ostanut niitä FMG:ltä ja muistaakseni nämä nimenomaiset helmet ostin joskus täältä http://www.mailorder-beads.co.uk/

Anonyymi kirjoitti...

Hei Julia!
Korusi ovat kertakaikkiaan upeita!! Itse tykästyin tuohon puna-oranssiin akaattikoruun, se on niin ihan pirteä, mutta samalla tyylikäs. Ja kiitos pistäytymisestä uudella blogillani, kiva saada palautetta : )
t. Ulla