perjantaina, marraskuuta 30, 2007

Rannekoruja

Tässä muutamia rannekoruja.

Valkea kuin lumi, punainen kuin veri
Hopea, puna-akaatti
Lämmin
Hopea, puna-akaatti

Ilo

Kullattu hopea, makeanvedenhelmet

Meren sydän

Hopea, serpentiini, swarovskin kristallit, lasiset välihelmet

Kevyt

Hopea, serpentiini, swarovskin kristallit


keskiviikkona, marraskuuta 28, 2007

Studio

Pääsin ottamaan kuvia valokuvausteltassa. Käytössä oli myös kameran jalusta, 3 lamppua ja valopöytä, ylellisyyksiä joista voin yleensä vain haaveilla. Ja sitten otin kuvia omalla 2 megapixelin kamerallani, jonka tarkkuus ei alkuunkaan riittänyt ottamaan kuvia puolen metrin etäisyydeltä. Kyllä ottaa päähän.

Kuvaaminen oli kuitenkin kivaa. Tässä näkyy kolmen kuvan sarja samasta korusta. Ensimmäisessä kuvassa se on valopöydällä, toisessa valopöydällä, josta on valo pois päältä ja kolmannessa kauniin käsintehdyn paperin päällä. Valkoisten korujen kuvaaminen on hankalaa. Tämäkin koru näyttää ihan erilaiselta eri kuvissa.






perjantaina, marraskuuta 16, 2007

Satukukkanen

Olen ennenkin maininnut rakkaudestani satuihin. Kun näin tämän suuren tuliakaattihelmen, mieleeni tuli heti Mestarintontun seikkailut ja Sammaleisen saarella oleva lähde. Kyseinen satu on poikkeuksellisen inspiroiva.

Joka täysikuu nousee sydänyön hetkellä lähteestä satukukkanen, sen varsi on suora kuin nuoli ja umpu heleä kuin taivaan sini. Se avaa umpunsa, josta kohoaa läpikuultavia, hienoja, harmaita utuhattaroita. Ne ovat satuja, jotka leijailevat ulos maailmaan. Vahinko vain, että niitä eivät saata lukea muut kuin Satumaan ihmiset. Ja jos joku Satumaan ihmisistä sattuisi olemaan lähteen luona ummun auetessa, tarvitsisi hänen vain polvistua lähteen ääreen ja kumartua kuiskaamaan kukan sisään, minkä viestin hän tahtoo lähettää, heti lehahtaa kukan sisästä hänen viestinsä samanlaisena harmaana usvahattarana kuin sadutkin ja leijailee mihin sitä käsketään, vieden viestinsä perille ennen aamunkoittoa.
-Aili Somersalo, Mestaritontun seikkailut

keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Artikkeli

Nyt menee kyllä vähän hehkuttamiseksi, mutta messuilla MTV3:n uuden Häät.fi -sivuston toimittajat halusivat tehdä musta ja Johannasta jutun. Eipä meitä siinä juuri mainita, mutta juttu perustuu pitkälti meidän haastatteluihin.

Lupaan, että seuraavalla kerralla mulla on kuvia uusista korumalleista. :)

maanantaina, marraskuuta 12, 2007

Ihanat messut

Meillä oli ihana messuviikonloppu! Jalkapohjat on arkana kolmen päivän seisoskelusta, mutta mieli on iloinen. Saimme todella paljon positiivista palautetta ja kyselyjä myyntipaikoista. Laitanpa nyt tänne blogiinkin jälleenmyyjäni, joita ovat

Stilissima
Kaunis Morsian
Energiakeskus Indigo

Tähän listaan on mahdollisesti tulossa täydennystä lähiaikoina.


torstaina, marraskuuta 08, 2007

Messut

Olen tämän viikonlopun Muoti+Kauneus 2007-messuilla Helsingin messukeskuksessa osastolla 3c32 (Muoti/halli 3) myymässä omia, Kokopellin ja JADe Jewelsin koruja. Tervetuloa tutustumaan!

maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Tilaustöitä

Tällä kertaa siinä mielessä tylsä postaus, että tarjolla on vain muutamia tilaustöitä. Valokuvatkin on mitä on, mutta korut on ihan oikeesti nättejä. Kuvat kyllä paljastavat kaikki virheet, täytyykin korjata tuo huonosti suljettu lenkki korviksesta.

Olen muuten siirtynyt käyttämään uutta sähköpostiosoitetta, joka on juliankorut(miukumauku)gmail.com. Vanha osoite julia.osterholm(miukumauku)netti.fi toimii myös, mutta sen tallennustila on liian pieni.