keskiviikkona, marraskuuta 28, 2007

Studio

Pääsin ottamaan kuvia valokuvausteltassa. Käytössä oli myös kameran jalusta, 3 lamppua ja valopöytä, ylellisyyksiä joista voin yleensä vain haaveilla. Ja sitten otin kuvia omalla 2 megapixelin kamerallani, jonka tarkkuus ei alkuunkaan riittänyt ottamaan kuvia puolen metrin etäisyydeltä. Kyllä ottaa päähän.

Kuvaaminen oli kuitenkin kivaa. Tässä näkyy kolmen kuvan sarja samasta korusta. Ensimmäisessä kuvassa se on valopöydällä, toisessa valopöydällä, josta on valo pois päältä ja kolmannessa kauniin käsintehdyn paperin päällä. Valkoisten korujen kuvaaminen on hankalaa. Tämäkin koru näyttää ihan erilaiselta eri kuvissa.






7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

No eipä kyllä uskoisi välttämättä samoiksi helmiksi...
Ylin kuva on aika kova ja alin sitten aivan ihastuttava!! Koruhan on kaikissa yhtä kaunis :-)

Marja kirjoitti...

Koru on upea ja tulee mielestäni parhaiten esiin alimmassa kuvassa.

Kiinnostaisi kovasti tietää, millaisia ne kuvaustelttasi ja lamppusi ovat *wink, wink*. Itsekin sellaiset tarvitsisin, että saisin kunnollisia kuvia.

Tiina kirjoitti...

Alin kuva on kaunis.. ja koruhan on todella upea! :)

Julia kirjoitti...

Ei minulla itselläni toki ole mitään telttoja tai lamppuja. Nämä ovat erään tuttavani, enkä osaa niistä sanoa muuta kuin että teltta on sellainen valkoinen valokuvausteltta ja lamput sellaisia... valokuvauslamppuja. ;D Siis oikeasti mulla ei oo mitään käsitystä näistä jutuista.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä värillisellä pohjalla otettu kuva on mielestäni korulle paras vaihtoehto... On muuten hitsin kaunis koru!!!

Anonyymi kirjoitti...

.. ihana, kaunis koru!!

.. tuota.. minusta ylin kuva on kaunein.. jotenkin siinä helmien hohtava kauneus tulee esiin.. jos olisit saanut vielät tarkennettua.. niin kuvahan olisi loistava! :)

Kaksonen kirjoitti...

Mielipiteitä näyttää olevan monia! Keskimmäinen on minun silmiini paras, koska helmet hohtavat kauniisti. Itse koru on kaunis joka kuvassa.