lauantaina, maaliskuuta 10, 2007

Kevättä rinnassa

Selvästikin alkaa olla kevättä rinnassa. :) Huomaan tarttuvani iloisen värisiin helmiin. Näissä koruissa olen käyttänyt vaikka mitä: makeanvedenhelmiä, oliviinijadea, ametistia, kalkkiturkoosia, korallia, tiikerinsilmää, punaista akaattia, aventuriinia, labradoriittia, kristalleja, keramiikkaa, lamppulasihelmi ja tietysti hopeaa. Riipuksen nauha on pyöreää satiininauhaa, jota löysin monissa mielenkiintoisissa väreissä Sinellistä. Olen tehnyt itse lukot ja juottanut riipuksen kehyksen.

Inspiraatio näihin koruihin tuli Ritvan hauskasta rannekorusta.


11 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanan pirtsakat ja tyttömäiset! Huikeat väriyhdistelmät ovat osuneet nappiin. Jälleen kerran voin vain ihailla taitavaa värisilmää :)

Raija kirjoitti...

Aivan syötävän ihanat, varsinkin tuo kaulakoru.

inkku kirjoitti...

Huomaa tässä itsekin kaipaavansa kunnon värejä talven jälkeen, napakympit nämä korut! Ja jälleen kerran tosi nätti lukko rannekorussa. :) Olet kyllä melkoinen lukkomestari!

Anu kirjoitti...

Ihanan keväisen pirteät korut! Ihan kuin karkkeja :)

mags kirjoitti...

Ettei vain ois Julialla jotain lomasta mielessä ;-D Huikean kesäinen meno!

ulzi kirjoitti...

Aivan ihanan pirteät ja keväiset korut! Mulla oli tänään ihan sama fiilis päällä eli keväistä settiä oli ihan pakko tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan rohkeaa värienkäyttöä. Herkkullisia!

t.ninde

Rauni kirjoitti...

Hieno ja upeat värit, jotka täydentävät toisiaan. Todella herkullinen kokonaisuus *nam*

Julia kirjoitti...

Kiitos kaikille! :) Näitä koruja oli kiva tehdä. Näette varmasti jatkossakin tällaista hädin tuskin hallittua kaaosta. ;D

Pape kirjoitti...

Oon käynyt tutkailemassa uusia päivityksiä ja joka kertaa jään tuijottamaan noita värejä. Ne imaisee mukaansa ja toimii hienosti keskenään :)

Satu-Marja kirjoitti...

Tosi iloisenoloiset korut! Nam!