torstaina, helmikuuta 22, 2007

Taottu 2

Tämän koru syntyi lukon ympärille. Lukon idea syntyi eräässä kokouksessa paperin nurkkaan. Toteutusta häiritsi se, ettei minulla ole kuin juotospastaa ja tässä piti tehdä eriaikaisia juotoksia, joihin olisin tarvinnut eri lämpötilassa sulavia juotteita. Onnistui se kuitenkin. :D Helmet ovat 10 mm savukvartsia ja 3 mm hopeahelmiä.


12 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Tyylikäs lukko <3 <3
ja ihanat savukvartsit; eivät ole ihan pieniä?!

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea lukko! Mainio idea.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä hinkaisin aamukahvit väärään kurkkuun! I H A N A ! Lukko on tosi hieno ja kivet .. <3 Byääh, kaikilla on savukvartsia, mäkin haluan! :D Onneksi en ole helmilaiharilla .. ;) Mutta tykkään, erinomaisen hieno yhdistelmä!

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... mielenkiintoinen kokous! :) Tyylikäs, kaunis koru! Ihanat noi savukvartsit, isohkoja?! Ja lukko on näyttävän näköinen, tosi kiva!! Tykkään tollaisesta selkeästä tyylistä!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis, tyylikäs. Ei mitään liikaa eikä liian vähän, just nappiin :D Skandinaavisen selkeä.

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Kyllä on kaunis!!!

Julia kirjoitti...

Kiitos teille kaikille! Kivet ovat 10 mm halkaisijaltaan, eli eivät tosiaan mitenkään pieniä. Kun vielä oppisin ottaamaan kuvia koruista itseni päällä, niin koosta ja asettumisesta saisi niin paljon paremman kuvan. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Näitä ammatteja miettiessä kun tuo Mags tuolla on helmisuomen putkimies, niin sie Julia oot sitten lukkoseppä! Taas ihan mahtavia ideoita :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella tyylikäs koru! Ja vielä vaikuttavampi ilmestys, kun sen on nähnyt ihan livenä! ;)

Julia kirjoitti...

Kiitos Michli ja Petra! Lukkoseppä kuulostaa hyvältä! ;)

Eikös olekin hassu juttu, että korut näyttävät ihan erilaisilta livenä! Yleensä ne ovat paremman näköisiä elävässä elämässä, mutta hyvä kuvaaja voi vangita koruista upeita yksityiskohtia, joihin ei muuten ehkä kiinnittäisi huomiota. :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea lukko. Nyt minunkin ensimmäistä kertaa tekee mieli ostaa savukvartseja.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, awareness nauhan taivuttelein itse :) olikohan se oneineight.com sivuilla joissa näin aivan ihania koruja aiheeseen liittyen.. jossain kumminkin :)