sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Jos kivet voisivat parantaa

Joskus toivoisin, että voisin uskoa kivien parantavaan voimaan. Silloin tämä pieni kännykoru helpottaisi ahdistusta ja stressiä, antaisi rohkeutta ja auttaisi vaikeissa elämänmuutoksissa (labradoriitti). Lisäksi se vähentäisi taipumusta ylireagoida tunteellisesti (kuukivi).

Vaikka en usko kivien parantavaan voimaan, tätä korua on kiva hypistellä ja se on kaunis katsella. Eikö sekin jo kohota mielialaa? :) Tämä koru menee lahjaksi.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunein kännykoru minkä olen nähnyt. Kyllähän tuota hypistelemällä mieliala kohoaa varmasti!

Jostain syystä en onnistu tekemään kännykoruista kelvollisia, tukin ne täyteen eri helmiä,vaikka kuinka yritän hillitä itseäni ja lopputulos on aina kaoottinen :)

Mags kirjoitti...

Minä taas uskon värien kivien parantavaan ja hyväätekevään voimaan! Ja estetiikka antaa mielihyvää, joka väkisinkin kohottaa mielialaa ja postiivinen olotila estää sairauksia... Sun on nyt vaan uskottava ;-D

Mags kirjoitti...

...värien JA kivien...

Anonyymi kirjoitti...

Uskon ehdottomasti värien ja tuoksujen mielialan kohotukseen ja hyvää tekevyyteen, joten mikseivät sitten kivetkin voisi parantaa. Tuo on kaunis.

Julia kirjoitti...

Kyllä kai minun on sitten pakko uskoa! ;D Yksi pienistä oppilaistani kysyi välitunnilla, että miksi minulla on "aina niin paljon värejä päällä". Heken mietittyäni vastasin, että ne piristävät minua. Ja se on totta. Kun laitan päälle limevihreän piponi, kaulahuivini ja riemunkirjavat tumppuni, tulen heti hyväntuuliseksi. :) Ainakin väreillä täytyy siis olla vaikutusta mieleen.

Ja ihanien kivieni hipelöiminen tuottaa suurta mielihyvää. Eli kivillä on positiivisiä vaikutuksia, eikö! ;D