sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Rannekoruja

Nämä 10 mm sydämenmuotoiset makeanvedenhelmet ovat kalleimpia ostamiani helmiä, mutta ne oli pakko saada. Ne ovat väriltään helmenharmaita ja niiden pinta välkehtii kaikkia sateenkaaren värejä. Ne on vaan ihania! :) Lisäksi korussa on valkoisia ja laventelinharmaita makeanvedenhelmiä, 6mm Swarovskin kristalleja, hopeahelmiä ja sydämenmuotoinen balinhopeinen lukko. Tähän settiin on tuloissa vielä ainakin korvakorut ja mahdollisesti myös kaulakoru.

Jostakin syystä kristallit heijastelevat näissä kuvissa omituisen voimakkaasti värejä, oikeasti korussa ei ole tuollaista sähkönsinistä väriä. Toinen kiinnityshelmen suojahelmi puuttuu, koska ne loppuivat kesken. :( Onneksi huomenna niitä pitäisi tulla lisää.




Tämä rannekoru puolestaan on tilauskoru. Toivottavasti tilaaja pitää siitä. Korussa on 10 mm kristallihelmiä, kuukivisiruja, hopeahelmiä ja balinhopeinen lukko.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Noi sydämet on ihanat :) Kauniita rannekoruja.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniita koruja molemmat. Sydämet on varmasti olleet hintansa arvoiset.

Mags kirjoitti...

Voi Julia! Kyllähän sydämet ovat hienoja, ovat; mutta tuo alempi rannekoru on NIIIN herkkä ja viehättävä!! Naisellisen vetoava!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan keveitä koruja! Peacock -helmet <3 Makeanvedenhelmiä ei voi ikinä olla liikaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Molemmat korut ovat kauniit ja ihanan huurteisia.
Kuukivet ovat viehättäneet minua jo pitkään, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia niitä. Täytyy lisätä listaan.

t.ninde

Anonyymi kirjoitti...

Wauu, korusi sydämet ovat ihania ja varmasti hintansa arvoisia. Rannekorusi ovat ihania ja naisellisen herkkiä. Ylipäätänsäkin pidän koruistasi ja tyylistäsi valtavasti.

Julia kirjoitti...

Kiitos kaikille! :) Tuosta alemmasta korusta on kyllä vaikea luopua, mutta hiukan lohduttaa se, että helmiä on niin paljon, että voin halutessani tehdä oman. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Se on kyllä nätti ja enkä yhtään ihmettele, vaikka et raaskis luopua, mutta onneksi sinulla on niitä mainitsemiasi helmiä enemmänkin, että voit aina tehdä itsellesi oman :)