torstaina, joulukuuta 21, 2006

Fossiilikoru miehelle

Tässä sitten toinenkin miesten koru. Riipuksena 500-350 miljoonaa vuotta vanha oikosarvifossiili. Lisäksi hopeaa ja nahkanauha.

6 kommenttia:

Julia kirjoitti...

Kiitos Sirpa! Mulla on tässä lähipiirissä miehiä, jotka pitävät koruja (ainakin nyt, kun olen heille niitä antanut ;)). Se kummasti helpottaa miesten korujen tekemistä, kun on makutuomareita.

Mags kirjoitti...

Julia!
Minkä ikäiselle miehelle olet esim. fossiilikorun tehnyt?! Minun makuuni tuo on aivan ihana!! -Mutta, minulla on hirmuinen ongelma, kun pitäisi tehdä kahdelle parikymppiselle nuorellemiehelle korut ja tuon tyylistä he eivät ole huolineet... eivätpä muitakaan ehdotuksini ja silti toivovat jotain kaulakorua; mistä löytyisi malleja, aa-puu-va!!

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Hieno koru. Voisin pitää itsekin ;)

Julia kirjoitti...

Mags! Fossiilikoru menee 25-vuotiaalle veljelleni. Heishi-helmistä tehdyt korut tekevät myös kauppansa miehille. En osaa sanoa mitään paikkaa, mistä löytyisi malleja. :/ Laitan sulle sähköpostia.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on kyllä hieno! Pitäisi tehdä pienelle pojalle koru, ja varattuna on mustaa nahkanyöriä. Toivottavasti saan aikaan jotain yhtä 'miesmäistä'.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
Löysin sivusi etsessäni asiakkaalle rikkimaksan oikeata nimeä. Tämä koru on todella hieno. Lahjaksi tekemäsi ´kaulakoru joulukuulta ja kaikki nuo lehtikorut ovat aivan ihania!!!!

terveisin,
Hannele