perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Häät, korut, messut ja lehdet

Sain tänään tietää, että korujani on esillä uusimmassa Mennään naimisiin -lehdessä. Lehtihän oli toki pakko heti ostaa ja siellähän ne olivat, sivuilla 60 ja 63. :) Toinen koruista oli Rakas-sarjan valkoinen helminauha kullatulla sydämellä ja toisena puolestaan korvikset, joista mulla ei ole itsellä edes kuvaa. Eivätkä ne sen paremmin näy siinä lehden kuvassakaan, sen verran kaukaa on kuva otettu ja korvikset ovat niin sirot. Mutta kuitenkin, siellä ne ovat Cymbelinen, Pronoviaksen ja Vera Wangin pukujen joukossa ja Julian korut mainitaan nimeltä ja kaikkea. :) *röyhistää rintaansa*

Hääteemasta jatkan vielä sen verran, että olen menossa myymään korujani Tampereen häämessuille 2.-3.2. Joten tulkaapa morsiamet sovittamaan koruja, luvassa on messutarjouksia. Siellä on myös mahdollisuus keskustella vaikkapa ihan sinua varten suunniteltavista koruista. Tampereen messujen lisäksi korujani on esillä nyt tänä viikonloppuna Wanhan sataman häämessuilla Kauniin Morsiamen osastolla, mutta siellä en ole itse paikalla.

maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Valoilmiö

Eilen näkyi ihmeellinen valoilmiö, muistaakseni sitä kutsutaan auringoksi. Ryntäsin heti ulos ottamaan kuvia. Aurinko ei kuitenkaan paistanut tasaisesti vaan välillä se vetäytyi pilveen ja valon sävy muuttui. En huomannut joka välissä muuttaa kameran valkotasapainoasetuksia ja osasta kuvia tuli ihan oudon värisiä. GIMPillä olen yrittänyt korjailla jälkikäteen tilannetta.

Ensimmäiset kaksi korvisparia nimesin ystäväpariskunnan ensimmäisen lapsen mukaan.


Linea
Hopea, makeanvedenhelmet, Swarovskin kristallit
Linea2
Hopea, makeanvedenhelmet, vuorikristalli
Tässä kaulakorussa on ihania sinisiä kalsedoneja, joiden sisällä näyttää hehkuvan punainen tuli.
Lemmikki
Hopea, makeanvedenhelmet,sininen kalsedoni, lasiset välihelmet



Yhdistin kaksi lempikoruani, Lehden ja Rakkaan
Rakas lehti
Hopea, makeanvedenhelmet, lasiset välihelmet

Hopeasavilehdistä syntyi kalvosinnapit isälle.

Lehti-kalvosinnapit
Hopea (925 ja 999)

Solmussa
Hopea, savukvartsi