perjantaina, toukokuuta 18, 2007

100. viesti

Joku helmettiläinen saattaa muistaakin, kun metsästin tätä riipusta talvella. Nyt tämä ihana amatsoniittirannekoru koristaa erään ystäväni rannetta. Toivottavasti se antaa voimaa.


Pidän suurista kivistä tehdyistä rannekoruista. Tässä yksi sellainen. 12 mm kalkkiturkoosia, fasettihiottu vuorikristalli ja hopeaa. Lukko omaa käsialaani.

Viimeisenä setti, jossa on todella kauniita makeanvedenhelmiä ja ihanan herkkä hopeinen filigraanikukka.

torstaina, toukokuuta 17, 2007

Keijunlilja ja muita lehtiä

Selaillessani kasvikirjaa silmiini osui hauskannäköinen lilja. Sen lehtien kärjissä on kiemurat! Ui, miten söpöä! :) Keijuliljan innoittamana syntyi tämä koru. Hopeaa ja valkoinen makeanvedenhelmi.

Olen virkkaillut ja juottanut muutamia muitakin lehtikoruja. Ensimmäisenä uusi kuva jo aiemmin esittelemästäni setistä.


Tein myös suoralla lehtiruodilla varustettuja lehtiä. Molemmissa seteissä hopeaa, makeanvedenhelmiä ja itse tekemäni lehtilukot. Jälkimmäisen setin annoin äitienpäivälahjaksi maailman parhaalle äitille. :)


maanantaina, toukokuuta 07, 2007

Hengissä ollaan

Kiitos teille uskollisille, jotka olette minua täällä kaivanneet. Remontti ja muutto eivät ottaneet minua hengiltä, mutta koville otti. Ja ottaa edelleen, koska tavarat eivät vieläkään ole paikoillaan, eikä remontti valmis. Juuri kun viimeinenkin Lainalaatikon muuttolaatikko oli purettu, sain flunssan. Ihan terve en ole vielä, mutta melkein. Olen jopa tehnyt pari korua ja suunnitellut useampia. Kuvia joudutte kuitenkin vielä odottamaan, kunnes olen löytänyt kameran. ;) Toivottavasti saan täällä uudessa asunnossa parempia kuvia, kun nyt meillä on ikkunoita itään, etelään ja länteen. Vanhassa ainut ikkuna jonka ääressä saatoin kuvata, oli pohjoiseen.

Lisäys: Kamera löytyi! Kuvasta tuli kamala, mutta laitan sen nyt kuitenkin. Kyseessä on makeanvedenhelmistä ja hopeasta tehty korusetti, jossa mausteena pari Swarovskia. Lukko on taas omaa käsialaa.