lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Ihan oikeasti pakkaan...

... mutta välillä pitää tehdä muutakin, kuten tilauskoruja. Tässä erään morsiamen perintökaulakorun seuraksi suunnitellut korvikset. Ajan patinoiman kaulakorun kanssa pitää tietysti olla patinoitua hopeaa ja korviksissa lisäksi Swarovskin kristallit, sävy emerald. Poistin patinaa koukkujen yläosasta ja sisäpinnoilta, ettei patinaa siirry korvalehtiä ärsyttämään ja värjäämään.

lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

Sateenkaaren värejä

Eilinen päivä meni näitä muutamaa korua tehdessä (vaikka oikeasti olisi pitänyt pakata tavaroita). Harvoin olen niin paljon yrittänyt ja erehtynyt; hopealankaa meni hukkaan senttikaupalla. ;D

Ensimmäisenä sormus, jossa on kaunis suorakaiteen muotoinen sateenkaarikuukivi. Runko on juotettu ja olen naputellut sen pinnan pallopäävasaralla, jolloin pinta kimaltelee jännästi. Kokeilin kuvaamista (minulle) epätavallisilla lavasteilla. Tulppaanin voimakkaat värit saivat kiven näyttämään värittömältä, mutta huovutetun pääsiäsmunan päällä kivi sen sijaan näyttää kauneutensa. :)




Toinen sormus on muhinut päässäni monta kuukautta, aina siitä lähtien kun tein tämän kuparisormuksen. Tässäkin kivenä sateenkaarikuukivi, lanka 1,2 mm hopeaa.


Tässä riipuksessa jokaisessa kivessä on upea sininen välke, jota en saanut vangittua kuvaan. Riipus on reilut 4 cm korkea ja 1,2 cm leveä. Idea riipukseen tuli Etsystä.

Viimeisenä sormus niille naisille, jotka pitävät timanteista, mutta eivät niiden hinnoista. ;D Runko on vasaroitu samalla tavalla kimaltelevaksi kuin ensimmäinen sormus. Swarovskin kristallit sanovat "Blingbling!"

torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Hyvää pääsiäistä!

Blogissani on ollut vähän hiljaista. Se johtuu osin siitä, että olen taas kokopäiväisesti töissä ja osin siitä, että olemme muuttamassa ja remontoimassa. Toisin sanoen en ole juurikaan ehtinyt koruja tehdä.

Tässä kuitenkin pääsiäisen kunniaksi kuva huovuttamistani pääsiäismunista. Munarikasta pääsiäistä kaikille!

Taidankin syödä nyt pari niistä 24:stä Kinderistä, jotka kävin juuri ostamassa... *nolostus*