torstaina, syyskuuta 27, 2007

Synttäriarvonta

Blogini ensimmäinen viesti on kirjoittettu 4.10.2006 eli viikon päästä blogini täyttää vuoden. Tuntuu kuin siitä olisi paljon enemmän aikaa.

Vuosi sitten tavoitteenani oli opetella ottamaan kuvia ja kyllä kuvani ovat tänä aikana kovasti parantuneet, vaikka ovatkin vielä kaukana siitä, mitä haluaisin niiden olevan. Ehkäpä tavoitteetkin ovat muuttuneet. Seuraavaksi tavoitteeksi pitäisi varmaan asettaa kuvien ottaminen edes suurimmasta osasta koruja; nykyään aika menee korujen tekemiseen, eikä sitä tahdo riittää kuvaamiselle. Oma tyylini on koruntekijänä on myös kehittynyt. Olen tyytyväinen kuluneeseen vuoteen ja toivottavasti seuraava vuosi tuo tullessaan samanlaista kehitystä.


Blogisynttäreiden kunniaksi järjestän arvonnan. Arvontaan voit osallistua kertomalla mistä korustani pidät eniten. Perustelut ovat myös tervetulleita, muttei pakollisia. Koska en ole juurikaan nimennyt korujani, tunnistan korun helpommin kun kerrot myös julkaisupäivämäärän. Suoritan arvonnan torstaina 4.10. Voittaja saa hopeisen lehtiriipuksen ja korvikset. Jos arvonnan voittaa koruharrastaja, hän voi valita korusetin tai yllätyshelmipussin.
Minulle on tullut sähköpostitse viestiä, että kommentointi ei onnistu. Jos et saa kommenttia läpi, voit osallistua myös sähköpostilla. Osoite löytyy tuosta oikealta. :)

50 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anna ääneni rantakivet-korulle (6.7.). Myös joskus (maaliskuussakohan se oli) tekemäsi periodiittipuu-koru on suosikkini, ja niin moni muukin koru, eli valinta oli vaikea!

Millä kameralla hoidat kuvauksen, jos saan udella? Mielestäni kuvasi ovat todella onnistuneita, pienten yksityiskohtien taltioiminen ei todellakaan ole helppoa...

Julia kirjoitti...

Mulla on aivan perus digikamera Canon PowerShot A60, 2 megapikseliä. Suunnitelmissa on ollut jonkun hienomman kameran hankkiminen, mutta sitten sitäkin pitäisi opetella käyttämään... ;D

Anonyymi kirjoitti...

8.7 vihreä lehti-kaulakoru on suosikkini.

Vilma kirjoitti...

Rakas-kaulakorut 15.6. on mun suosikkeja: yksinkertaisen tyylikkäät ja eleettömät korut.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä mielenkiintoisin ja minun silmääni kaunein esittelemistäsi koruista on vanhempaa tuotantoa, kuparirannerengas viimevuoden lokakuun kahdeksanneltatoista päivältä. Se ansaitsee äänen siksikin, että juuri nuo kuparikorut koukuttivat minut blogisi lukijaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Annan ääneni Keijuliljakorulle (17.5.2007) Tekemäsi lehti makeanvedenhelmellä sykähdyttää vieläkin... Se on niin hento ja kaunis, niin juhlava ollen silti niin yksinkertaisen upea!!! :)

Marja A kirjoitti...

Koska helmikoruista on vaikea valita yhtä, päädyin halkaistuun huopakoruun (7.1.2007). Se on kaunis, yksinkertainen, värikäs ja erilainen. Muistaakseni noihin aikoihin löysin blogisi ja tuo koru jäi jo silloin mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Valtavasti ihania koruja olen sivuillasi nähnyt :) Valinta on vaikeaa, mutta lopulta päädyin 8.8.07 julkaistuun hopeasavi-lehtikoruun, taisi olla poimulehti mallina. Kertakaikkisen ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

No niin, äskeisessä kommentissani on virhe ;) Se poimulehtukoru oli siis heinäkuussa eikä elokuussa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kamalan vaikea tehtävä valita kaikista kauniista yksi ja paras. Apua...

Rakas-sarja ansaitsee kunniamaininna, samoin sinun oma hääkorusi, jonka takia olen blogiisi koukuttunut, mutta ehkä mä valitsen sittenkin tästä viimeisimmästä puu-postauksesta kuparilevypuun. Se on jotain ihanan omaperäistä, jota tykkään paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea tulevan vuosipäivän johdosta.. :)
Hurjasti kauniita koruja.. mutta mieleeni ovat jääneet kauniit virkatut korut .. siis minulta ääni 4.8. julkaistuille kaunokaisille.. virkatut hopealehtikorvikset! Ihanat, herkät.. nätisti tehdyt.. ja niin sinun tyyliäsi..
Muutenkin ne ovat ihanan erilaiset .. tällaisia ei muilla ole ollut.. :)

siina kirjoitti...

Lehti morsiammelle, Poimulehti ja Orkidea jakavat minun mielestäni ykkössijan! Kaikki mainitsemani kaulakorut ovat äärimmäisen herkkiä ja värimaailmaltaan mieleisiäni.
Olet kehittynyt valtavasti sekä koruntekijänä, että kuvaajana! Onnittelut siis edistymisestä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan älyttömän vaikea valita! Mutta pähkäiltyäni hetken päädyin Ranta-rannekoruun maaliskuun 22. päivä. Olin juuri silloin itse Thaimaassa joten se säväytti myös siksi :)

Mags kirjoitti...

Eniten pidän... kaikista eri tavoilla muotoilemistasi lehdistä;
17.5.07 postaus oli kokonaisuudessaan sellainen, jota palasin katsomaan uudestaan ja uudestaan <3 <3

Anu kirjoitti...

Vaikea valinta, kun kaikki ovat niin kauniita...tässä kuitenkin joitain mun mielestä ylitse muiden:
3.8. alin lehtikoru (aivan mahtava)
18.5. mv- setti
5.7. orkidea koru
30.7. mrsiammen koru (jotain mitä voisin itsekin ajatella pitäväni ensi vuoden lopulla :) )
Lopulta päädyin kuitenkin valitsemaan Piikkilanka settin parhaimmaksi (7.9.), se on niiiin hieno!

Papu kirjoitti...

Minun valintani on Satu-teemaan tehty Metsätontun rannerengas (tms., muistat kyllä itse mistä korusta on kyse, olen varma siitä). Se on uskomattoman herkkä ja kaunis, ja siihen liittyvä tarina tuo koruun ihan erityistä taikaa. :)

Tiina kirjoitti...

Kaikki korusi ovat kauniita ja niissä näkyy kätesi jälki.

Minä annan ääneni kauniille lehtikoruillesi. Heinäkuun 30, lehti morsiamelle setti on uskomattoman kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Todella vaikea valita, mikä olisi ylitse muiden, mutta päädyin 5.7 Orkidea-koruun.

Anonyymi kirjoitti...

Todella upeita koruja kaikki, vaikeaa on valita yhtä suosikkia. Jaettu ensimmäinen tila menee kuitenkin Orkidealle ja Lehti morsiammelle. Orkideassa värit ovat juuri minun mieleiset ja Lehti morsiammelle on vaan niin ihanan herkkä koru.

Anonyymi kirjoitti...

Minun silmääni hivelee 7.9.07 postatut puut. Väri mitä ihanin vihreä ja muoto hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Lehti morsiammelle, poimulehti ja orkidea-kaulakorut ovat minun
suosikkejasi.

Anonyymi kirjoitti...

Minun suosikkeja ovat hopeasavesta tehdyt riipukset, etenkin se joka on nahkanauhassa mv-helmen kanssa. Nuo riipukset ovat kauniita ja erilaisia. Totoro on myös aivan ihastuttava vaikkei se olekaan varsinaisesti koru ;)
Titta

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkejani ovat 31.1 Hillitty, joka on niiin ...??? siis hillitty ja koru miehelle 16.6. Tuo miehen koru oli varmaan ensimmäinen laatuaan mitä näin missään ja siinä on just sitä mitä miehen korussa mielestäni pitää ollakin.
7.9 puu, jossa reunukset menee päällekkäin on hyvä esimerkki vanhan mallin hienosta ja kekseliäästä muunnoksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Argh, johan lykkäsit.. kaikki korusi ovat kauniita. :) Mutta minuun vetoaa eniten lehdenmalliset korut sekä lukot, ne ovat niin Juliaa. :) Samoin kuin huovutettu korusi, siitä pidin myös erikoisesti, ja sen ansiosta alunperin löysin blogisi.

Niin, ja onnea tulevan vuosipäivän johdosta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki korusi ovat aivan upeita. Erittäin omaperäisiä. Minä äänestän 15.7.07 päivän korua. Se tekee edelleen minuun suuren vaikutuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä viimeisimmässä puuriipuksessa kaikki kiteytyy. Osaat soveltaa vanhoja ideoita, tehdä niistä uuden näköisiä omalla tyylillä *peukku*!

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista. Musta laavakivikoru missä on läpinäkyvä helmi on mun suosikki heti näiden lehtikorujen jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upeeita koruja. Eksyin tänne toisen foorumin kautta, jossa oli kuva kellostasi.

Musta kaikkein kaunein oli sellanen hopeinen lehti, jossa oli vaaleanpunainen helmi päällä. En muista korun nimeä, kun surffailin samalta istumalta kaikki läpi.

Olet varmaan jossain täällä kertonutkin, mutta mistä ostat materiaalit koruihin? Entä meneekö koruissa hopealanka vai mikä sisällä? Tämä vois olla sellasta mukavaa käsityötä, mistä mäkin voisin innostua.

Anonyymi kirjoitti...

huh, mikä tehtävä, on niin ihania koruja. Nuo hopeasavi lehti jutut saa erityismaininnan. Ehkä ykköseksi valitsen kuitenkin "tavallisen" helmikoru setin (18.5), se vain on jotenkin niin ihanan naisellinen ja hempeä, mun makuun ;)

Taika von Peppendorff kirjoitti...

Vaikea valinta, vanhoissakin koruissa oli paljon kivoja...mutta äänestän alempaa puuriipusta 7.9. merkinnässä.

Onnea 1-vuotiaalle :)

Julia kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja mielipiteistä. :) Lisää saa laittaa, arvontaan on vielä aikaa.

Vanilja: Tilaan materiaaleja koruihini ympäri maailmaa. Myös Suomessa on monta hyvää nettikauppaa, kuten Villihelmi, HelmiQ, Satuhelmi ja monta muuta. Kuuklettamalla löytyy. Koruissa on käytetty monenlaisia tekniikoita ja materiaaleja. Yksinkertaisimmillaan korut on rakennettu pujottamalla vaijeriin helmiä. Lisää tietoa löytyy netistä esimerkiksi hakusanoilla "beading tutorial".

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni sinisiipiperhonen on erittäin onnistunut kokeilu ilman ripustuslenkkiäkin.
Hopeasavilehdet säväyttävät myös. Etenkin poimulehti.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikeuksia saada kommenttia läpi, toivottavasti nyt onnistuu! Mä äänestän kauneimmaksi koruksesi Ajan Hammasta, joka on viime maaliskuulta. Pidän korun värimaailmasta erityisen paljon. Oli kyllä todella hankala valita, sillä korusi ovat kaikki todella kauniita.

Anonyymi kirjoitti...

itse tykkään eniten pinkistä korusta jonka teit häihisi. jotenkin niin herkkä ja toisaalta rohkea valinta häihin. ihana :)

annie

Anonyymi kirjoitti...

Ihania koruja kaikki, suosikiksi nousi kyllä periodiittipuu-riipus (19.3.07).

Lissu kirjoitti...

Morsiamelle tehty lehti korosti kaulaani lauantaina elämäni tärkeimpänä päivänä. Se on minulle se kaunein kaikista tekemistäsi koruista. Tuhannet kiitokset!

Anonyymi kirjoitti...

Uh, vaikea valinta. Olen kuitenkin siitä asti kun blogiisi ensimmäisen kerran eksyin, ihaillut hopealangasta virkattuja lehtikoruja. Ja niistä erityissuosikiksi päätyi keijunlilja. Niin herkkä :)

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkeja on niin uskomaton määrä :)
Kaikki lehtiaiheet ovat olleet ihania ja mieleen jäi 30 heinäkuuta postaus Lehti morsiamelle. Myös muut itsetekemäsi lehdet ovat olleet sydäntä sykähdyttäviä.
Sirpa

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kaikista, mutta jos yksi täytyy valita.... on se 5.10.06 postattu iki-ihana botswana-rannekoru kunnon palloista!!! Aivan mielettömän ihana!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta 5.7.07 Eli se orkidea koru on todella upea.jotenkin semmoinen hempeä ja todella kaunis.Kukkkanen on todella siro.Upea :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikea on valinta kaikista näistä ihanista koruista :D Mutta ihanan on Kuukiviriipus, huhtikuun 7.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti on sitä mieltä, että kaunein kaikista on tietenkin äitienpäivälahjaksi saamani virkattu hopealehti helmiketjussa ja siihin kuuluvat korvakorut. Toiseksi joskus kauan sitten tehty kaulakoru, hyvin pelkistetty nahkanauhan ympäri pyöräytetty hopealanka, jossa oli helmi. Yksinkertainen on kaunista. Hopeasavesta tehdyt lehdet on erityyppisiä, mutta aivan yhtä kauniita.
- Voit jättää minut pois arvonnasta, tilaan pian jotain koruja joka tapauksessa.
Äiti

Anonyymi kirjoitti...

Pitkän pohdinnan jälkeen yli muiden nousi 31.1 julkaistu Hillitty. Ihanan kaunis ja yksinkertainen.

Pidän erityisesti myös useista lehtikoruistasi: virkatuista, tietenkin siitä pastalehdestä, jonka tilasin, mutta myös morsiamen setti on todella kaunis ja se yksi lehti helmellä kilpaili mielessäni loppuun saakka ykkössijasta Hillityn kanssa.

Ihania.

Anonyymi kirjoitti...

3.7.07 Sinisiipi ... pidän koruista, jotka ovat yksinkertaisuudessaan kauniita : )

Anonyymi kirjoitti...

Rakas-sarja on ihana, olen itekkin lainannut tuota sydän sivulla ideaa... ;) mutta annan ääneni 4.9. rannekellolle jossa pieniä valokuvakehyksiä/valokuvia rannekkeena. Se saa aina sydämen hyppimään lujemmin, on vaan niiiiin ihana... <3

Anonyymi kirjoitti...

Pidän kovasti vanhemmista tuotoksista, mutta myös yksinkertaiset korusi ovat olleet todella ihanan oivaltavia ja kauniita. Hopeoidut lehdet ovat jotain uskomattoman upeaa, minulla kun on fiksaatio puihin ja lehtiin...

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koruja kasapäin, mutta yksinkertainen on eniten mua. Jostain syystä 18.5.07 päivätty Strength-rannekoru on jäänyt voimakkaimmin mieleeni, siinä on hyvä sanoma.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on niin paljon uskomattoman upeita koruja, mutta mieleeni on erityisesti jäänyt peridoottipuu 19.3.2007.

Anonyymi kirjoitti...

Syyskuun alusta ne valokuvakehysrannekorut on musta kauneimmat =) mutta on niitä muitakin ihania ja paljon..

Anonyymi kirjoitti...

Iiks apua, mä olin unohtanut tän arvonnan. :) Aivan koko blogia en ehtinyt vielä käymään läpi, mutta aina mun silmiin piirtyy tuo 7.9.07 kupaririipus, johon on sahalla veistelty tuo puunkarahka. Se on jotenkin sun tyyliä ja mää tykkään siittä. :)