torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Sekalaisia

Koneen kätköistä löytyi lisää kuvia. Ensimmäisessä kuvassa ihanan isoista persikan värisistä ja hauskan mallisista malvan värisistä makeanvedenhelmistä tehty rannekoru. Lukko on yhdistelmä itse tekemästäni renkaasta ja Gemsun valmislukon tapista, joka oli liian lyhyt alkuperäiseen lukkoon.

Hopeaa ja makeanvedenhelmiä
Näissä valkoisissa suurissa makeanvedenhelmissä on upea kiilto. Valitettavasti toinen samalla koodilla tilaamani nauha on jotain aivan muuta.

Hopeaa ja makeanvedenhelmiä

Kaulakorun niskassa on säätöketjun päässä vuorikristallilehti. Niska jää liian usein minulta huomioimatta koruja suunnitellessa.

Hopeaa, mv-helmiä, vuorikristallia, kuukiveä ja Swarovskin kristallejaViimeisenä koru, jota mun on kova ikävä. Hukkasin sen uimarannalle. Jos aikaisempi ranta on Thaimaassa, niin tämä on suomalainen kesämökkiranta kaisloineen ja kallioineen.

Hopeaa, akvamariinia ja Swarovskin kristalleja

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi jestas kuinka ihania! Varsinkin nuo jättisuurelta näyttävät mvhelmet! Ja ihana tuo suomalainen mökkiranta, harmi että hukkasit. :(

Papu kirjoitti...

Oletpa ollut tuottelias :D Ihania koruja, kuten tavallista. Varsinkin nuo akvamariinit vetoavat meikäläiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

.. upea, upea rannekoru!! .. niin söpösen pyöreää.. ;-)
.. ja ihanainen on kaulakorusi.. ikävää, että kadotit..

Anonyymi kirjoitti...

VOi että mie ihailen siu tyyliä tehä koruja. Ihania, rauhallisia, ja -ah niin naisellisia :)

Mags kirjoitti...

Michli vei sanat suustani - akvamariini-koru on upea!!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita koruja, aivan ihania! Olen pahoillani upean rannekorun kadottamisesta, varmasti harmittaa.

Julia kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistanne. :) Jännä juttu tuon kadotetun rannekorun kanssa. Mulla ei suinkaan ole pulaa koruista, mutta nyt en saa tuota kadotettua korua millään mielestäni. Se oli vaan niin ihana! Raaskisinkohan käyttää viimeiset akvamariinini korun uusintaversioon...

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista ja tyylikästä, kuten aina. Isot makeanvedenhelmet rypylöineen ja muhkuineen ovat aivan ihania varsinkin kesäkoruissa! Kyllä arvaan, että akvamariiniranteen katoaminen ottaa päähän, tee ihmeessä uusi itsellesi! :)

Anu kirjoitti...

Voi miten kaunista jälleen!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on taas ihania luomuksia . Nuo mvhelmi-korut varsinkin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Julia! Sain juhannuksena kaulakorun, jonka varmaan muistat: Botswanan akaatti mustassa nahkanauhassa. Aivan ihana, ja jokainen näkevät silmät omaava nainen on kommentoinut sitä. Ja nämä heinäkuun korut kertovat, että sinulla on edessäsi loistava tulevaisuus! --Helena*

Julia kirjoitti...

Kiitos! Kyllähän minä Helena sen korun muistan! :) En vain muistanut ottaa siitä(kään) korusta kuvaa, ennen kuin se jatkoi matkaansa. Mukava kuulla, että olet siitä pitänyt. :)