perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Kauheat kuvat, kauniit korut

Meillä koruharrastajilla on tapana valitella, kuinka kuvat ovat huonoja, korut ovat luonnossa paljon kauniimpia. Valitettavasti tämä on yleensä totuus. Suurin osa meistä ei ole erityisen taitavia kuvaajia, vaan meitä kiinnostaa korut ja niiden tekeminen. Harmillisesti korujen myyminen vaikeutuu, jos niistä ei osaa ottaa kauniita kuvia. Kysyntää korukuvaus- ja kuvankäsittelykurssille siis varmasti löytyisi.

Tämän alustuksen jälkeen uskallan näyttää teille hyvin huonoja kuvia. ;D Tämä setti on joululahjaksi mennyt tilaustyö, jonka kuvasin kiireessä tarkistamatta, millaisia kuvat olivat. Kaulakoru on 70 cm pitkä ja siinä riippuu botswana-akaateista ja hopeasta tehty riipus. Lisäksi koruissa on makeanvedenhelmiä, sateenkaarikuukiveä, labradoriittia, Swarovskin kristalleja, hopeasisushelmiä ja itse tekemäni lehden muotoiset, hopeiset salpalukot. Koska kuvat ovat niin huonoja, niitä pitää laittaa monta. ;D



11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin, kuvat ovat ihan hyviä. :) Ja toiseksi, vauh, mielettömän raikkaat värit koruissa!!! *tykkäys* Saako udella mistä olet noin erikoisen nättejä lukkoja löytänyt?

Anonyymi kirjoitti...

Haahaa, sisälukutaito ois suotavaa.. :D Eli siis omatekemäsi lukot.. *hätähousu*

Julia kirjoitti...

Kiitos ihana vakituinen vieraani ja itsetuntoni kohottaja. :) Täytyy surukseni myöntää, etteivät nämä kuvat taida olla paljon sen huonompia kuin kuvani yleensäkään. Huonot kuvat vaan aiheuttavat minulle jatkuvaa surua ja surkeutta ja välillä niistä täytyy saada valittaa. ;D

Mags kirjoitti...

Et sitten kehtaa enää valitella kuvien laatua, muista! Minun mielestäni kuvat ovat hyviä ja korut taas uskomattoman kauniita!! Lukot ovat todella tyylikkäät! Saanko udella, millaisesta langasta ne teit?

Julia kirjoitti...

Kiitos mags, toinen ihana vakivieras ja itsetuntoni kohottaja! ;)

Lukot tein 1,2 mm puolikovasta hopealangasta. Ensin muotoilin lehden ja päihin silmukat.Tässä vaiheessa silmukat eivät olleet vielä päällekäin. Sitten vasaroin koko lukon hiukan litteäksi ja taivutin silmukat päällekkäin. Tässä käytin apuna sopivan kokoista kynää, jonka ympärillä lehteä muotoilin. Tankoa varten taivutin keskelle langanpätkää silmukan ja vasaroin ja viilasin päät.

Jos olisin käyttänyt vahvempaa lankaa, olisin varmasti tehnyt vain yhden silmukan lehteen. Mutta koska halusin lukoista melko sirot, niin laitoin silmukoita varuilta kaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva uusi ilme sulla täällä.

Kuvat on hyviä. Turhaa vähättelet. Ja sitten itse asiaan, eli koruihin. Upea! Ihanat värit ja lukot on uskomattoman kauniita!

Anonyymi kirjoitti...

Sieviä koruja ja kuvat on ihan hyvät, usko vaan! Vaaleita koruja on minusta erityisen hankala kuvata. Nuo lukot kyllä herättävät minussa erityistä ihastusta, tyylikkäitä ovat!

Anonyymi kirjoitti...

Kuvissa ei kyllä ole mitään vikaa :)

Kaunis koru, pidän väreistä kovasti.. Lukko on kyllä todella hienoa työtä ja nätti ku mikä :D

Mags kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Mags kirjoitti...

Sorry tuo edellinen, sekoilen...
-Vieläkin tulin ihastelemaan tämän postauksen koruja :-D
-Juuri tällä hetkellä on muuten erityisen kauniin sävyinen tuo etusivun pohjaväritys!!

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Uutta Vuotta Julia! :)