maanantaina, joulukuuta 11, 2006

Ja taas rannekoru

Osaan minä tehdä muutakin kuin rannekoruja, mutta niiden tekeminen on kyllä kaikkein kivointa. Ja niiden käyttäminen. :) Materiaaleina makeanvedenhelmet, hopeiset balihelmet ja -lukko, Superior-kristallit ja lasihelmet. Tummat helmet eivät ole mustia vaan tumman viininpunaisia.

Edit. 12.12.06 Lisäsin päivänvalossa otetun kuvan, jossa värit toistuvat suurin piirtein oikein. Tältä siis näyttävät nuo tummat helmet.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan herkullinen punainen väriyhdistelmä. Rannekorujen tekeminen on mukavinta, sillä ne valmistuvat nopeasti ja voi taas siirtyä odottelemaan seuraavaa inspistä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Juuh! Ihana!! Minäkin pidän ihan hirmu paljon rannekoruista ja niiden tekemisestä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Lääh, mun kieli valahti suusta rullalla! :D Ihanat värit!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis koru! Valaistus muuttaa värejä todella paljon :O Minäkin pidän rannekorujen tekemisestä, mutta ihan siitä pihistä syystä, ettei niihin uppoa niin tuhottomasti materiaalia kuin vaikka pitkään kaulakoruun ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat värit! Uskomattoman paljon valaistus vaikuttaa väreihin... tästä jälkimmäisestä kuvasta tulee mieleen karpalot :) Nam.

Julia kirjoitti...

Valaistuksella on aivan olennainen vaikutus kuvien onnistumiseen. Suuri osa kuvista on aivan omituisen näköisiä huonon valaistuksen takia. Eniten minua häiritsee sydämenmuotoisilla makeanvedenhelmillä varustetun korun kuvat. Koru näyttää siinä aivan erilaiselta kuin luonnossa. Pitäisi ottaa siitä uusi kuva jonakin valoisana päivänä.

Anonyymi kirjoitti...

VOI ETTÄ! IHANA!

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttavat värit! Tuommoista väriterapiaa tähän kaamokseen kaipaakin :) Rannekorut on mullekkin se mieluisa juttu :)

Anonyymi kirjoitti...

Yritin jo eilen jättää viestiä siinä onnistumatta, mutta edelleenkin olen aivan myyty, mieletön!!! Olen ihastunut.

t.Sirpa

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis koru jossa sävyt ovat taivaallisen herkulliset!
Jännästi valaistus muuttaa värejä.

t.ninde