sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Puita

Ensimmäinen puu on tehty kullatusta metallilangasta ja granaattisiruista. Puu on pieni (halkaisija 2,3 mm) ja siksi granaattisirut näyttävät niin suurilta.

Pidin aiemmin tekemästäni kuukivipuusta niin paljon, että tein niitä toisen. Tämän puun ripustin valkoiseen nahkanauhaan, ja mielestäni se sopii siihen oikein hyvin. :)
Osasinpa muuten asettaa riipuksen hassuun kohtaan kuvausta varten. Kohta joku varmaan kertoo minulle, että jos ei ole esiteltäväna hyviä kuvia, on parempi jättää esittelemättä. :-/

7 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Kyllä kuvista aina hyvällä tahdolla näkee pääasian :-))
Sinun kuvat ovat onnistuneita sitä paitsi!!
päivittelee 'tosi huono kuvaaja'

Mags kirjoitti...

Niin se pääasia on kauniit korusi ;-)

Julia kirjoitti...

Voi mags! Oletpas ihana! :D Et todellakaan ole huono kuvaaja! Minun laillani taidat kuitenkin olla parempi tekemään koruja kuin kuvaamaan niitä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuvahan tää on ja moni muukin sun ottama. Ja pääasiahan tässä on tuo puu, joka on mielestäni oikeen onnistunut. Minäkin haluaisin kokeilla, mutta uskaltaakohan tumpelo edes yrittää.

Julia kirjoitti...

Jopa tumpelo uskaltaa yrittää tätä puuta, joten aivan varmasti uskallat sinäkin Katri! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän että tämä ei ole uusimmasta päästä, muttä haluaisin kovasti tuollaisia kuukivi-siruhelmiä, mutten ole toistaiseksi löytänyt mistään. Eli mistä nuo ovat?

Julia kirjoitti...

Nuo sirut ovat Beadbabelta. http://www.beadbabe.com/

Kuukivisiruja löytyy kuitenkin myös muualta, esim. Fire mountain gemsiltä. En muista, että niitä olisi ollut missään suomalaisissa helmikaupoissa.