perjantaina, lokakuuta 06, 2006

Itsetehtyjä salpalukkoja

Ranneketjuihin käytän ehkä mieluimmin salpalukkoja. Eikä varastoistani tunnu koskaan löytyvän sopivan kokoista ja tyylistä juuri siihen koruun, jota olen tekemässä. Siksi olen joutunut tekemään lukkoja itse. Tässä muutamia koruja, joissa olen käyttänyt itse tekemiäni lukkoja
Koska kaikki kuvat olivat huonoja, laitoin niitä kolme. ;D Riipuksesta roikkuu Swarovskin kristalli, labradoriitti ja mv-helmi.

Ihan yksinkertainen ranneketju, jossa huomionarvoista vain itse tekemäni lukko (ja sekin vain siksi, että olen sen itse tehnyt).

Nämä 8mm ametistit ovat violetteja, vaikka kuva muuta väittääkin. Lisäksi kivisiruhelmiä, jotka saattaisivat olla fluoriittia.
Mv-helmiä, kuukiveä, labradoriittia, Swarovskeja ja väleissä pienet siemenhelmet. Tuo yksi helmi ei ole keltainen, vaikka kuva niin väittääkin.
Ametisteja, kivisiruhelmiä (fluoriittia?), makeanvedenhelmi, fuksianvärinen swarovskin kristalli ja kullattua metallilankaa.

2 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Tämä viimeinen, jossa on fuksiaa on tosi jännä ja hurmaava koru!
(Jollet halua spämmejä jatkossa, lisää se pakollinen kirjain-tunnistus tänne kommentti-lootaan!)

Julia kirjoitti...

Mietin pitkään, että laitanko sen kirjain-tunnistuksen, mutta jätin sitten pois. Jos muille on tullut spämmejä, täytyy munkin varmaan laittaa se päälle.